(Junior) Digital Designer.

Gaan jouw handen jeuken van stilstaande plaatjes en 
wil je het liefst álles laten bewegen? Kun jij je inspiratie, creativiteit en emotie kwijt in het maken van kick ass animaties? En word jij (net als wij) helemaal happy van 
data en innovatie en zie jij customer friendly marketing 
als the way to go? Ka-ching, dan zijn we een match!

De functie.

Jij maakt onze klanten en hún klanten gelukkig met jouw smashing design en motion skills. Photoshoppen doe jij met twee vingers in 
je neus (niet echt doen, please) en ook After Effects heeft geen geheimen meer voor je. Bij voorkeur heb je ervaring in het ontwerpen van digitale oplossingen. Je hoeft echt geen senior te zijn, maar ervaring en een fantastisch portfolio zijn een dikke pré. We willen jouw talenten graag breed inzetten.

Jouw creatieve motor staat nooit stil en ergens (onder de douche, tijdens een brainstorm of gewoon in je achterhoofd) ben je altijd bezig met de nieuwste innovaties en verfrissende concepten, vaak gedreven door inzichten uit data. In nauwe samenwerking met het reclamebureau zorg je voor een goede aansluiting van het grote idee op de digitale creatieve campagne. Soms werk je een-op-een met het aangeleverde materiaal, de andere keer ligt er ruimte om helemaal los te gaan.

Jouw creaties schitteren uiteindelijk als social uitingen waaronder AR-lenzen, video's, display advertising (banners), DOOH en af en toe een landingspagina.

Team.

We zijn een hecht team van ruim 110 creatieven die samenwerken binnen StudioM (voorheen Greenhouse). Onze kernwaarden open, uitzonderlijk & samen staan hierbij centraal.

Waar wij verantwoordelijk zijn voor de creatieve kant, houden
onze andere collega’s zich bezig met de media-inkoop en data-analyse. Zo kunnen we niet alleen innovatieve uitingen van campagnes maken, maar zijn ze ook nog eens gigantisch effectief. Daarmee verbeteren en vernieuwen we continu campagnes voor onder andere Volkswagen, Eneco, AXE en ICI Paris. Grote namen, die jij nóg groter gaat helpen maken.

Jij begrijpt namelijk dat de aankoop van hun producten 
een perfect samenspel is van online én offline touchpoints. Zo kunnen we precies het juiste moment pakken om de beste boodschap over te brengen.

Wat is belangrijk voor ons

Minimaal minimaal 1 jaar ervaring als Digital Designer

Innovatie junkie
Teamplayer
Digital minded
Goede beheersing van de Nederlandse taal

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Elise

View