StudioM_M_creatie_04_0081-1

Wat we doen.

StudioM is onderdeel van GroupM wat werkt vanuit de missie: "make advertising work better for people". Samen met de bureaus van GroupM: Mindshare, EssenceMediacom en Wavemaker geven we als StudioM met onze eigen missie hier invulling aan.

At StudioM we imagine and create extraordinary content for people by synergizing media and creative.

Onze expertise.

Wij zijn een creatief collectief samengebracht in één studio waar ideeën stromen en experts gemakkelijk samenwerken om buitengewoon werk te maken. We bestaan uit een prachtige mix van digitale ontwerpers, copywriters, creatieve ontwikkelaars, immersive ontwerpers, videografen en strategen. Moet er een specifieke klus worden geklaard, dan doen we dat. Heb je een uitdaging die onmogelijk lijkt? Daar gaat ons hart harder van kloppen. En dat is geen loze belofte. Als het niet bestaat, dan bouwen we het. Of ja, onze creatieve developers dan hè. 

We bedenken en maken die content in de breedste zin van het woord . Met expertise variërend van influencermarketing en brandpartnerships tot volledige branded content-campagnes die elk denkbaar touchpoint raken. 

Media driven creation.
We houden van een briljante uitvoering. We zijn trots op onze geweldige ontwerpers, animators en editors die een groot idee er ook goed uit laten zien. Maar we genieten er ook van om met dat fantastische idee te komen. Ontstaan uit een geweldig inzicht en bedacht vanuit een overkoepelende merk- en mediastrategie. Het vereist een uniek team van talenten om dat op de juiste manier voor elkaar te krijgen. Iets maken wat in het drukke medialandschap van vandaag relevant en impactvol is. Elke uitdaging en vraag van een merk is uniek. En dus heeft het ook elke keer iets anders nodig. De ene keer merkstrategie, design thinking, of cutting-edge technologie. De andere keer een praktische benadering en aanpak. Dat uitvinden is wat we graag doen. Merken helpen om vooruit te komen, het staat niet voor niets in onze visie.
Media partnerships.
We werken al jaren aan onze brandpartnerships. En net als bij elke goede relatie worden ze beter en interessanter naarmate je er meer energie in stopt. Onze manier van werken lijkt in niets op een normale media-inkoop. Wij geloven dat samenwerken en zoeken naar synergie de enige manier is om uitzonderlijke resultaten te behalen. Van podcasts tot videoformats en van branded content in blogs tot merkintegratie in televisieprogrammering, we werken samen met de grootste contentplatforms in Nederland, zoals LINDA. en DPG, maar ook met de grootste tv-producenten van Nederland, zoals Talpa en RTL.
Influencer marketing.
Dat de influencermarkt een stormachtige groei heeft doorgemaakt speelt nu een cruciale rol bij het vormen van moderne merken. Bij StudioM omarmen we een allesomvattende aanpak, ondersteund door een toegewijd team dat zowel disclosed als non-disclossed voor influencer marketing inzet. Door onze samenwerking en de overname van Goat zijn er opwindende nieuwe mogelijkheden ontstaan, waardoor het werk naar een nieuw niveau wordt getild.
 
Wat betreft non-disclosed influencer marketing zijn we in staat om het brede scala aan creatieven van StudioM te verbinden aan content creators. Door deze kloof te overbruggen, kunnen we de perfecte synergie tussen merken en influencers tot stand brengen. Zo vergroten we niet alleen betrokkenheid en bereik, maar creëren we ook boeiende merkverhalen en ontwikkelen we onderscheidende campagnes die uitzonderlijke resultaten behalen.
Social media marketing.
We zijn bijna allemaal onze carrière begonnen in het social tijdperk. Een wereld zonder bestaat simpelweg niet voor ons. We zien social vaak als het nieuwe massamedium. En we hebben een unieke benadering die ons werk succesvol maakt: native content creatie gericht op het platform. Het juiste kanaal voor het juiste publiek. We gebruiken social niet alleen als een mediaplacement, maar ook om merkdoelstellingen te bereiken. We zien social als een kans om gedrag te sturen en te veranderen, niet alleen om bereik te behalen. En dat doen we op grote en kleine manieren. Vanuit branding en vanuit performance.
View