2017 was een prijswinnend jaar

Hartstichting ‘Mond, Spraak, Arm. Beroertealarm!’ campagne

Blossoms meest bekroonde campagne tot nu toe. Dit jaar won deze campagne maar liefst een SAN, een zilveren Effie en een gouden Grand Prix Contentmarketing award. In één maand tijd stonden we twee keer op het podium! Persoonlijk ben ik extra trots op deze campagne, omdat niet alleen de ‘meetbare’ resultaten van deze campagne super waren, maar vooral ook omdat deze campagne écht het verschil heeft gemaakt in de levens van mensen. Tijdens de campagne kwam er een bericht binnen van iemand die de signalen van een beroerte dankzij de campagne herkende bij een familielid en diegene heeft het daardoor overleefd. Kippenvel!

Chio Always-on Contentcreatie

Niet alleen campagnes winnen prijzen, dat bewees deze case voor Chio. We wonnen namelijk ook een Dutch Interactive Award voor ‘het hele jaar iets lekkers op je timeline met Chio’. Een prijs voor de manier waarop we als Blossom ooit begonnen zijn: maandelijks content maken voor merken. Voor Chio pasten we het ‘Help, Hub, Hero’-framework toe, of zoals we hem zelf hipper hebben omgedoopt: het ‘Bass, Beats, Boom’-framework. Ik citeer de jury: “Deze case heeft groots ingezet op social. Dat is lef. Systematische en volwassen aanpak. Er is goed uitgegaan van de karakteristieken van de verschillende platformen en er is aansluiting met de televisie campagne.” Amen. 🙂

 

Whiskas ‘Een dagje met’

Genomineerd voor een Grand Prix Contentmarketing award, maar niet gewonnen. Toch verdient deze case een plek in dit lijstje. In deze campagne voor Whiskas, ter promotie van hun droogvoer, namen we namelijk een ‘risico’: we gaven onze community de regie over de content! Zes kattenbaasjes kregen van ons een Go Pro en legden gedurende twee weken het leven van- en met hun kat vast. Dat deze content het daarna megagoed deed, mag geen verrassing zijn. Kattenvideo’s domineren natuurlijk het internet. En ja, niet winnen was voor deze slechte verliezer bést even moeilijk. Maar dat maakt me niet minder trots op deze case!

 

Mijn goede voornemen voor 2018: nog meer prijzen winnen natuurlijk! Niet voor de prijzen an sich, maar vooral voor de (welverdiende) waardering en de energie die het ons team en onze klanten brengt. Al wordt het wel lastig om dit jaar te overtreffen.

Comments

No Comments.

Leave a replyReply to

View