HOERA! We hebben een GPCM & Zilveren Effie gewonnen!

Grand Prix Content Award

De Grand Prix Content Marketing Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste content producties en content marketing-cases in Nederland en België. Wij mochten deze prachtige prijs in ontvangst nemen in de categorie Beste Data Driven Executie.

Zilveren Effie Award

De Effie awards zijn de meest prestigieuze communicatieprijzen van Nederland en worden ieder jaar toegekend aan de meest effectieve en bewezen marketingcampagnes. Blossom ontving voor deze campagne een Zilveren Effie in de categorie Maatschappelijke Campagne.

De Burgerhulpverlenerscampagne

Bij het krijgen van een hartstilstand is de kans op overleven het grootst wanneer er binnen 6 minuten gereanimeerd wordt, wat voor ambulances vaak onhaalbaar is. Om de overlevingskansen te vergroten heeft de Hartstichting een oproepsysteem gecreëerd, waarbij burgers die kunnen reanimeren worden gealarmeerd wanneer er iemand in zijn/haar omgeving een hartstilstand krijgt. In samenwerking met de Hartstichting en Triple Double Sportmarketing heeft Blossom een campagne gelanceerd, waarbij burgers gestimuleerd worden om zich te registreren als hulpverlener in dit oproepsysteem.

Resultaat

Aan het eind van 2015 bestond het netwerk uit ruim 93.000 geregistreerde burgerhulpverleners. Het doel is om dit aantal bijna te verdubbelen, en aan het eind van 2016 maar liefst 170.000 burgerhulpverleners in te kunnen zetten. Met behulp van deze campagne is het gemiddelde aantal aanmeldingen per maand met maar liefst 514% gestegen en zien we tevens een stijgende lijn in het aantal inschrijvingen voor reanimatiecursussen. Met gemiddeld 5655 nieuwe burgerhulpverleners per maand zijn we hard op weg om het doel te behalen!

Naast het winnen van deze twee prijzen geeft het uiteraard veel voldoening om ons steentje aan dit initiatief bij te kunnen dragen. Kortom: twee geweldige prijzen voor een nog beter doel!

Tagged: awards · effie · grand prix · hartstichting · social · social media
Comments

No Comments.

Leave a replyReply to

View